YOUNG IT GIRLS 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Som joves i professionals en l'àmbit de les TIC amb ganes d'inspirar en el futur de les noies

QUI SOM?​

  • Som una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de que les noies obtinguin un coneixement de les seves oportunitats en l'àmbit TIC, així com enfortir la seva confiança i encoratjant-les a emprendre camins tecnològics.
  • Així mateix, volem incentivar el canvi de mentalitat per impulsar la igualtat de potencial i oportunitats de futur dels joves. En altres paraules, l'associació està plenament compromesa amb la igualtat de gènere.
  • Construïm xarxa. Young IT Girls ha vertebrat un ecosistema d'innovació, emprenedoria i educació - escoles, universitats, col·legis professionals, centres de recerca i innovació, empreses tecnològiques i altres- per tal de cohesionar i acompanyar a l'estudiant en seu creixement personal i professional tecnològic.

QUÈ FEM? 

  • Organitzem activitats a nois i noies d'educació primària, secundària i batxillerat, basades en la filosofia learning by doing i focalitzades en donar a conèixer l'aplicació real de la tecnologia i la innovació.
  • Apropem la tecnologia a les estudiants i mostrem el costat divertit de l'enginyeria a partir de xerrades i dinàmiques de grup interactives. ​
  • Young IT Girls disposa d'un programa d'activitats per diferents edats i objectius, incloent des de xerrades on compartim les nostres experiències i vivències fins a activitats divertides del món de l'enginyeria TIC.

QUÈ PROPOSEM?

Inspirar
Compartir coneixements i vivències
Aprendre

QUÈ VOLEM?

Combatre amb les desigualtats de la dona en el sector tecnològic
Enfortir la confiança de les noies sobre les seves capacitats tecnològiques
Donar a conèixer referents de dones enginyeres o professionals en l’àmbit de les TIC
Promocionar el paper de la dona en el sector tecnològic
Empoderar i encoratjar a les noies proveïnt-les d'un millor coneixement de les seves oportunitats tecnològiques
Millora de la qualitat d'oportunitats acadèmiques i professionals